Întrebări
frecvente

accesorii haioase si propsuri hey cabina foto

Zona 1: București și Ilfov – transport gratuit
Zona 2: Călărași, Giurgiu, Dâmbovița, Ialomița, Prahova: 50-250 lei (1 leu/km)

De obicei ajungem cu cel puțin o oră înaintea începerii evenimentului ca atunci când primii invitați încep să apară totul să fie pregătit și pus pe poziție.

La fiecare eveniment personalizăm spatele cabinei foto în tematica petrecerii sau fix așa cum dorești, fără niciun cost suplimentar.

cabina foto personalizata nunta

Dacă dorești să începem programul stabilit mai târziu față de ora începerii evenimentului, poți opta pentru una sau mai multe ore de așteptare.
Primele 30 de minute sunt din partea casei, după care costul pentru o ora de așteptare este de 50 lei sau 25 lei pentru 30 minute.

Da, timpul de imprimare este de aproximativ 12 secunde. 

Sigur, ecranul cabinei foto fiind cu touch screen, există posibilitatea de a trimite pozele în timp real pe e-mail sau posibilitatea de a se scana un cod QR. 

Sigur, și acestea vor fi personalizate în tematica evenimentului. Ne asigurăm că pregătim o cantitate suficientă ca să ajungă pentru toată lumea.

 plic pentru poze personalizat hey cabina foto

Pe lângă poză și plic, le vom oferi invitaților tăi și fâșii magnetice în cazul în care doresc să lipească poza pe frigider sau pe orice altă suprafață metalică.
Acestea sunt nelimitate, au bandă adezivă pentru a se putea aplica pe spatele pozelor.

În maxim 3 zile de la ziua evenimentului îți vom trimite un link cu toate pozele de la cabină la calitatea lor originală pe care le poți descărca astfel că le vei putea share-ui după nu numai cu invitații de la eveniment ci cu absolut toate persoanele dragi ție. Link-ul va fi accesibil cel puțin 90 de zile.

Guestbook-ul este un album al cărei copertă este deasemenea personalizată în aceeași tematică. Are pagini de carton negru pe care operatorul nostru va lipi poze cu invitații tăi și se va asigura că îți vor scrie un mesaj lângă poza lor. Pozele pe care le vom lipi în album le vom dubla pentru a le putea oferi și invitaților câte un exemplar. Pixurile vor fi în diferite culori, metalizate.

Ce poate fi mai frumos decât să poți strânge toate gândurile și urările invitaților tăi într-un singur loc și apoi să le păstrezi pentru totdeauna?

guestbook album hey cabina foto

Deși cabina poate fi folosită foarte ușor de către oricine, invitații tăi trebuie sa fie ocupați doar cu distracția și cu voia bună, astfel că, pe tot parcursul închirierii cabinei foto, vei avea la dispoziție un operator pentru ca totul să meargă șnur și fără emoții!

Pentru întrebări, rezervare sau cerere ofertă vă rugăm să completați formularul de mai jos

SERVICII CARE ADAUGĂ VALOARE EVENIMENTELOR