360 Video Booth

Oferă invitaților tăi cea mai nouă experiență de divertisment

SERVICII CARE ADAUGĂ VALOARE EVENIMENTELOR

Transformă evenimentul tău într-un spectacol de efecte speciale cu ajutorul platformei 360 Video Booth datorită luminilor, editării video instantanee și tehnologiei de top.

Înainte de toate ...

Vrem să ști că înțelegem ca unele lucruri nu pot fi controlate.

De aceea, daca alegi serviciile noastre îți oferim o garanție de returnare
a avansului în cazul în care evenimentul se anulează.

Sperăm să ai încredere în serviciile noastre șî să ne permiți
să facem parte din ziua specială a nunți tale.

Cum funcționează platforma 360 Video Booth?

După ce invitații tăi s-au poziționat pe platformă, ghidați de către operatorul nostru, camera se va roti în jurul lor pentru cateva secunde. În acest timp, aceștia pot dansa, se pot distra sau pot face față unor provocări amuzante, lasând camera de ultimă generație să iși facă treaba.

Lumina profesională este utilizată pentru a crea o atmosferă unică și pentru a asigura calitatea excelentă video-urilor.

Video-urile sunt apoi editate instantaneu pentru a oferi o experiență amuzantă și interactivă invitaților.

În plus, vor fi adăugate efecte speciale, muzică de fundal și elemente grafice pentru a aduce un plus de divertisment și pentru a personaliza experiența în funcție de tematica evenimentului.

Invitații tăi vor putea descarca video-urile lor imediat ce vor cobori de pe platformă prin scanarea unui cod QR. Acest lucru le permite să iși acceseze video-urile rapid si ușor, fără a mai fi nevoie să aștepte să fie trimise prin email sau prin altă metodă. Scanarea codului QR va deschide un link către video-ul respectiv, care poate fi descarcat și salvat pentru a putea fi distribuit sau revăzut oricând.

Cere o ofertă

București, Ilfov și împrejurimi

SERVICII CARE ADAUGĂ VALOARE EVENIMENTELOR