De ce să rezervi din timp cabina foto?

Rezervarea din timp a cabinei foto poate avea multe avantaje și poate face diferența între o experiență fantastică și una dezamăgitoare. 

Iată cinci motive importante pentru care ar trebui să rezervați din timp cabina foto:

1. Asigurarea disponibilității

Unul dintre cele mai importante motive pentru a rezerva din timp o cabină foto este asigurarea disponibilității. Cabinele foto sunt din ce în ce mai populare în ultimii ani, iar cererea pentru acestea este din ce în ce mai mare. Dacă nu rezervați din timp cabina foto, există posibilitatea ca atunci când vă decideți să acceptați oferta, aceasta să fie deja rezervată pentru un alt eveniment.

2. Pregătirea pentru eveniment

Rezervarea din timp a cabinei foto vă permite să vă pregătiți mai bine pentru eveniment. Puteți planifica din timp o temă sau o schemă de culori pentru fotografii, grafica plicurilor pentru poze, grafica cabinei foto dacă este cazul și de ce nu, în cazul nostru, a produselor de papetărie cum ar fi, invitații, place card-uri, meniuri, numere pentru mese și panoul cu așezarea la mese a invitaților.

3. Asigurarea calității

Rezervând din timp, aveți posibilitatea să alegeți cea mai bună cabină foto pentru evenimentul vostru.

Înainte de a alege o cabină foto puteți verifica:

– Dacă pozele făcute la cabina foto sunt clare, luminoase iar grafica pozelor este de calitate și poate fi personalizată în tematica evenimentului. Pentru asta puteți verifica recenziile, postările din social media, comentarile clienților sau puteți stabili o întălnire cu furnizorul pentru o verificare mai amplă

– Dacă echipamentele folosite sunt de ultimă generație

– Timpul de imprimare a pozelor

– Dacă pachetul include plicuri pentru poze și dacă acestea vor fi personalizate

– Dacă sunt incluși magneții pentru poze

– Aspectul cabinei foto. Este important să alegeți o cabină foto care să se potrivească cu tema și stilul evenimentului dvs. În acest fel, cabina foto va completa decorul și va fi o parte integrantă a evenimentului. De asemenea, o cabină foto, personalizată în tematica evenimentului poate fi un punct de atracție în sine, care poate atrage mai mulți oaspeți să ia parte la activitate.

– Dacă furnizorul poate asigura back-up pentru echipamente în cazul unei defecțiuni și dacă le poate înlocui în timp util.

4. Economie

Rezervarea din timp a cabinei foto vă poate ajuta de asemenea să economisiți bani. Cu cât trece timpul și locurile disponibile vor fi din ce în ce mai puține, prețurile automat vor crește. De asemenea, în mod inevitabil, ca urmare a creșterii prețurilor echipamentelor și consumabilelor, prețul pentru închirierea unei cabine foto va crește. Rezervarea din timp vă poate ajuta să economisiți bani pentru alte cheltuieli importante ale evenimentului vostru.

5. Stres redus

Rezervând cabina foto cu mult timp înainte, veți avea o sarcină mai puțin de gestionat în timpul pregătirilor pentru eveniment. Nu va mai trebui să vă faceți griji că nu veți găsi o cabină foto disponibilă sau că va trebui să gestionați ultimele detalii în ultimul moment.

În concluzie,

Există multe motive pentru a rezerva din timp o cabină foto. Prin urmare, nu ezita să faci rezervarea cu cât mai mult timp înainte pentru a beneficia de toate aceste avantaje și pentru a asigura un eveniment de neuitat!

 

Să ne auzim cu bine!

Pasionați de fotografie, grafică și de a oferi cele mai bune servicii posibile